Το επιλεγμένο προϊόν έχει προστεθεί με επιτυχία στο καλάθι σας.
Παραγγελία
Το PERIZITITO θα παραμείνει κλειστό από την Μ. Πέμπτη 17/04/2014 έως και την Τρίτη 22/04/2014. Παραγγελίες θα εκτελούνται έως και την Τετάρτη 16/04/2014 και μετά από Τετάρτη 23/04/2014.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!

Γλωσσικές ασκήσεις αρχαίων ελληνικών, γραμματικής και συντακτικού για το λύκειο
Βαθμολογία πελατών
 
Εκδότης: Χατζηθωμά
Κωδικός προϊόντος: B37746
Εκτύπωση
€21.30
€19.17

Αγορά
Wish List

Λεπτομέρειες

ISBN: 960-690-029-0
ISBN 13: 978-960-690-029-7
Γλώσσα: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2005
Τόπος Έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Αριθμός Σελίδων: 743
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24χ17

Περιγραφή

Με το παρόν βοήθημα ολοκληρώνεται η σειρά των βιβλίων "Γλωσσικές ασκήσεις της αρχαίας ελληνικής γλώσσας".
Η όλη εργασία στηρίζεται στις 21 ενότητες του Εγχειριδίου "Γλωσσικής Διδασκαλίας Α΄ τάξης Ενιαίου Λυκείου" και περιλαμβάνει εκτός από τη βασική ύλη του Γυμνασίου και τα συντακτικά και γραμματικά φαινόμενα που δε διδάχτηκαν στις τρεις γυμνασιακές τάξεις, καθώς και τα ρηματικά επίθετα σε -τος και -τέος στην πρόσθετη 22η ενότητα.
Η σύντομη θεωρία κάθε θέματος εμπεδώνεται από πολλές και ποικίλες ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας, που βοηθούν αποτελεσματικά τους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου να κατανοήσουν ικανοποιητικά τον αρχαίο ελληνικό λόγο.
Αποσπάσματα από αυθεντικά κείμενα του αττικού λόγου, σχετικά με το διδασκόμενο γραμματικό ή συντακτικό φαινόμενο, δίνουν τη δυνατότητα στο μαθητή να αυτενεργήσει και να δώσει τις σωστές απαντήσεις σε εκείνο που ζητείται, ανατρέχοντας για επιβεβαίωση και στο ειδικό παράρτημα των απαντήσεων.
Μια σειρά από δεκαπέντε κριτήρια αξιολόγησης, πέντε για κάθε Λυκειακή τάξη, που βασίζονται στο σχετικό για τις εξετάσεις διάταγμα του Υπουργείου Παιδείας, με κείμενα διδαγμένα και αδίδακτα, με ερωτήσεις ερμηνευτικές, γραμματικές, συντακτικές, λεξιλογικές - σημασιολογικές και γραμματειακού είδους συμπληρώνουν αυτή την εργασία.
Πιστεύουμε ότι η προσπάθειά μας αυτή θα δώσει μία σημαντική βοήθεια στο μαθητή της θεωρητικής κατεύθυνσης να ασκηθεί ικανοποιητικά στην εκμάθηση του αρχαίου λόγου και στον καθηγητή την ευχέρεια να επιλέξει από το πλήθος των ασκήσεων εκείνες που θα στηρίξουν το γραμματικό ή συντακτικό φαινόμενο της διδασκαλίας του.


Βαθμολογία Πελατών

    με βάση 4 βαθμολογίες
Βαθμολογήστε το

Η γνώμη σας

Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
Βαθμολογία:
Καταχώρηση


Δώστε τη βαθμολογία σας ή/και την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.
 
Βαθμολογία Πελατών
    με βάση 4 βαθμολογίες

Στείλε αυτή τη σελίδα σε ένα φίλο

Το όνομα σας: *
Το e-mail σας: *
E-mail παραλήπτη: *
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα
Πιστοποίηση: *

Εμφάνιση διαφορετικού κωδικού

Στείλε το σε ένα φίλο
 
 
Σχετικές κατηγορίες
 

 Πνευματική Ιδιοκτησία © 2006-2014
PERIZITITO All rights reserved.
Web design by PERIZITITO